Formació en el lleure

logo

Re-evolucionem als monitors/res i responsables del LLEURE amb les nostres formacions.

Com a responsable d’un centre de Lleure …

  • Creus que el monitor/a és una part molt important? Vols que ells/elles entenguin/comprenguin/s’adonin com d’important son pel lleure educatiu? Creus que ells/elles estan preparats per afrontar-se al Lleure? Necessiten una formació especifica que com pot millorar un monitor de lleure? Els monitors del teu centre és pregunten: sóc monitor/a, i ara…?
  • Necessites formació com a director d’un centre de Lleure? És un grup complicat, difícil… què he de fer!! els monitors i monitores, a quin grup els he de posar? Saps com gestionar al grup de monitors/res i els recursos? Com puc evolucionar el centre? Tinc dubtes: aspectes funcionals, legals, pedagògics, organitzatius.. aixo és un caos! Sóc Director/a… i ara?
  • Les Colònies. Molta organització! Que haig de fer? Sempre fem el mateix! Faig comissions?. Necessito monitors/res? Que faig?
  • Necessites formació en Animació en danses i cançons? Al centre sempre fem les mateixes cançons!. Com evoluciono? No tinc recursos per fer animació! Animació, què és això?
  • Per a vosaltres les excursions és solament sortir a la natura?
  • Com puc fer que els monitors s’adonin de l’importància del grup? o de la seva responsabilitat? Què és això de les dinàmiques?

 

Sóc el Fali Jiménez,  i m’agradaria des de monitorsdelleure.cat, juntament amb la resta del nostre equip, explicar-vos la nostra llarga experiència en el lleure i ajudar-vos, mitjançant  dinàmiques, conceptes, xerrades, cançons, per tal d’assentar la vostra idea del lleure fent-vos formació addicional i donar nous aires en l’àmbit del monitor/a, del responsable, del director/a, de les colònies, de les dinàmiques, de les excursions i de l’animació en danses i cançons. I per això ens oferim i ens posem a la vostra disposició per fer de tot plegat una formació ideal, dedicada i exclusiva per enriquir si és possible encara mes els vostres cors, cossos i caps, tot per un lleure millor, uns infants millors, unes persones mès enriquidores, per un món millor.

Per que en el lleure i som tots.

El nostre equip    Contacte

 

Nota: El nostre objectiu és fer evolucionar als agents del lleure. Fer dels monitors i directors uns directors i monitors millors preparats. Llavors aquesta formació és una proposta de formació addicional o complementària a l’obtenció del títol de monitors i directors de lleure que ofereixen empreses regulades per la generalitat o per l’Estat (encara que és un dels nostres objectius). Acabada aquesta formació no s’obtindrà cap mena de títol o diploma de legalitat vàlida o regularitzar per la generalitat o per l’Estat. Només s’obtindrà el títol/diploma propi d’aquesta formació.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies